pondělí 21. ledna 2008

Nokia E51

Nokia E51

Nokia E51 je nejnovějším modelem manažerské řady E. Nokia E51 je nástupcem velmi oblíbeného manažerského telefonu E50, který se stal pro mnohé manažery a podnikatele skvělým pomocníkem. Nokia E51 už na první pohled nevypadá jako manažerský telefon, ale jako úplně normální chytrý telefon. Telefon je kvalitně zpracován, na zadní straně má ocelový kryt, který telefonu dodává přirozený luxusní vzhled. Klávesnice není už tak povedená, klávesy se budou lidem s velkými prsty špatně mačkat a budou se překlekávat. Také boční tlačítka nejsou nejlepší, opět jsou malá a ovladatelnost je horší.

Nokia E51 je vybavena dvou megapixelovým foťákem, který je u takto vybavených telefonů už v této době horším průměrem. Displej má rozlišení 320x240 což je už nyní obvyklým standartem. E51 chybí také kamera na videohovory což už je podle mého názoru u takto vybaveného telefonu v této době už samozřejmostí. Nokia E51 pracuje na aeračním systému symbian 9.3. Telefon je vybaven 2,5mm jackem a také už dnes pro nokie obvyklým USB konektorem. Jako velké plus vidím, že telefon dostal wifi, kvůli kterému si tento model určitě mnoho lidí oblíbí.

Podle mého názoru tento telefon nebude tak oblíbeným jako jeho předchůdce Nokia E50, ale určitě si najde své uživatelé, kteří si Nokii E51 vynachválí a budou s ní nadmíru spokojení.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Recenze na h*vno :-! , úplně špica mobil ...

Anonymní řekl(a)...

presne tak,za ty penize lepsi neni sance sehnat, wifi a symbian v tak malem a rychlem mobilu to je proste silena kombinace, iphone se muze zahrabat

 

Make Money Online | Free hip hop Mixtapes