čtvrtek 20. prosince 2007

Nokia 5310 XpressMusic

Nokia 5310 XpressMusic

Telefon má stejný disain jako Nokia 5610 XpressMusic ale má odlišnou konstrukci. Telefon se dočkal jen klasické konstrukce. Telefon má stejně příjemný povrch jako Nokii 5610.

Telefon pracuje na systému series 40 3rd edition. Rozměry telefonu jsou velmi dobré 103,8 x 44,7 x 9,9 milimetrů. Mobil příjemně sedí v ruce a i klávesnice je kvalitně provedená a dá se na ní velmi příjemně psát. I pětisměrná klávesa je povedená a na straně má telefon ovládání pro hudební přehrávač. Můžete si skladku buďto pozastavit, přehrát předchozí skladbu, přehrát následující skladbu a pustit aktuální skladbu znovu.

Je to první telefon, kterému Nokia dopřála 3,5mm jack. Kvůli tomuto velkému plusu podle mě bude tento model velmi oblíben mezi všemi, kteří si rádi poslechnou hudbu na svých oblíbených sluchátkách a nechtějí mít žádné dlouhé redukce z 2,5mm jack na 3,5mm jack.

Ale když má telefon plusy, má vždy i nějaké mínusy. A těmi mínusem tohoto telefonu byl fotoaparát. Fotoaparát je jen dvou megapixelový a ještě není moc kvalitní. Jdou s ním vyfotit momentky, ale pořádnou fotku s tímto fotoaparátem neuděláte. Kvalita videa je také špatná, ale na přehrávání na displeji telefonu to stačí.

Nokia k telefonu v balení dodává 2GB paměťovou kartu. Kterou ocení určitě každý uživatel.V balení jsou také sluchátka, nabíječka a samozřejmě také manuály.

Telefon je podle mého názoru kvalitně provedený a jedinou věc kterou bych vytknul je fotoaparát a možná absence wifi, které se dnes už hodí ke každému telefonu. Telefon hodnotím známkou 2….

Žádné komentáře:

 

Make Money Online | Free hip hop Mixtapes