pondělí 17. prosince 2007

Nokia 5610 XpressMusic

Nokia 5610 XpressMusic

Jak už jde poznat z názvu telefonu je tento telefon určen hlavně pro poslech hudby. Telefon je nástupcem velmi oblíbeného modelu 5300, který se zalíbil každé věkové kategorii.

Telefon se oku uživatele hned zalíbí, je velmi pěkně zpracován. Na každé straně má dva červené, hliníkové proužky, které telefonu dodávají na eleganci. Ze spodu má telefon lehce zdrsněný povrch, aby se lépe držel, ale i lépe vypadal. Telefon se hodí jak do ruky teenagerovi, tak i do ruky podnikatele.

Telefon pracuje na series 40 3rd edition. Konstrukce telefonu je vysouvací, stejně jako u 5300, ale horní část se už moc nehýbe. Displej je kvalitní a má klasické rozlišení 320x240 bodů.

Klávesnice je také povedená, je přehledná a tlačítka jsou poměrně velká. Na horním dílu telefonu najdeme ovládání hudebního přehrávače. Najdeme tlačítko play/pause a tlačítko pro zmenšení, nebo zvýšení hlasitosti. Telefon není ale vybaven 3,5mm jack což je pro hudební telefon škoda. Sice v balení najdeme redukci, ale bylo by příjemnější mít 3,5mm jack už rovnou v telefonu.

Pro uživatele, kteří dbají na hudbu, bude Nokia 5610 tou pravou investicí. Telefon má kvalitní reproduktor a také velmi kvalitní sluchátka. Hudební přehrávač je přehledný a můžete hledat skladby podle interpreta, alba a dalších různých možností. Telefon má také dnes už standartní mini USB konektor. Přes konektor si můžeme telefon připojit k počítači jako přehrávač médií, velkokapacitní paměť, anebo si telefon připojíme klasicky přes PC suite.

Nokia udělala i dobrý tah s fotoaparátem. Nokia 5610 XpressMusic dostala 3,2 megapixelový fotoaparát. Díky takto na telefon kvalitnímu fotoaparátu bude telefon podle mého názoru jěště oblíbenější. Fotoaparát má samozřejmě automatický blesk.

Když vše shrnu, telefon bude určitě povedeným pokračovatelem oblíbené sérii mobilních telefonů Nokia XpressMusic. A určitě si najde své obdivovatelé mezi teenagery, a také mezi dospělými a i staršími lidmi. Telefon hodnotím známkou 2…..

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

to beru cus jarda pica

Anonymní řekl(a)...

jak za 2, debile...pardni mobil...kupuju!!!

 

Make Money Online | Free hip hop Mixtapes